Η εταιρεία μας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

about 1

‘Εντονα επηρεασμένες  από την αισθητική του καλοκαιριού και εμπνευσμένες από τα οριεντάλ καφτάνια, σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τη μόδα και την αναζήτηση  κομψών και ξεχωριστών καλοκαιρινών ρούχων, ζώντας σε μία χώρα που χαρακτηρίζεται από τη θάλασσα και τον ήλιο, αποτέλεσαν τους λόγους δημιουργίας των ενδυμάτων Kaftani. 

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 στην Ελλάδα, όπου λαμβάνουν χώρα και όλες οι επιχειρησιακές μας δραστηριότητες και διαδικασίες. 

Κύριο στόχο μας αποτελεί η ηθική παραγωγή  εκλεπτυσμένων συλλογών υψηλής ποιότητας και διαχρονικών σχεδίων.  Όλα μας τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από υφάσματα άριστων, φυσικών κλωστών και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η καθολική γνώση των καταναλωτών μας σχετικά με την προέλευση και την ποιότητα των ενδυμάτων, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς. 

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ρούχα με έντονη ταυτότητα, αλλά και διαχρονική αισθητική, ανεξάρτητη από τις εκάστοτε επιταγές της μόδας. Ρούχα που θα σας προσφέρουν την  αίσθηση της απόλυτης κομψότητας, του αιθέριου στοιχείου και της άνεσης. 

ΤΟ ΟΝΟΜΑ

“kaftan” ο. περσικό. Μία παραλλαγή φορέματος από τη Μέση Ανατολή. Από εδώ ξεκινάει η ιστορία μας… 

about 2
about 3
about 4
kaftani ring title kaftani favicon

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

Μία διαχρονική ωδή στο καλοκαίρι

Οι συλλογές μας εμπνέονται από όλα όσα μας περιβάλουν και όλα εκείνα που αγαπάμε, όπως οι τέχνες, τα ταξίδια, η λαογραφική παράδοση και η φύση. Αποτελούνται από πληθωρικά κομμάτια, που χαρακτηρίζονται από τα εντυπωσιακά κεντήματα και τα άλλα χειροποίητα διακοσμητικά τους, τα μοναδικά πολύχρωμα μοτίβα τους και τα αριστοκρατικά μονόχρωμα σχέδια. Απευθύνονται σε ευρεία γκάμα σωματοτύπων και ηλικιών, φοριούνται με άνεση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και ως ορόσημα της ενδυματολογικής σας ταυτότητας σε διάρκεια ετών.

Αγορά προϊόντων

about 5

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ενδύματα που σχεδιάζονται και παράγονται με έμφαση στη λεπτομέρεια και την εξαιρετική ποιότητα

Η προσοχή, η αφοσίωση και η συνέπειά μας προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι οι αξίες που μας χαρακτηρίζουν. Ως εταιρία με έντονη οικολογική συνείδηση, υποστηρίζουμε θερμά τη βιώσιμη ή αλλιώς ‘’αργή’’ μόδα και το δίκαιο και νόμιμο εμπόριο. Δημιουργούμε ρούχα περιορισμένης παραγωγής , από ντόπιους τεχνίτες των οποίων η τεχνογνωσία και οι μέθοδοι περνούν από γενιά σε γενιά, στα χέρια σας. 

Δείτε τις συλλογές

about 6

ΣΤΟΧΟΣ & ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

“Σχεδιάζουμε” το αύριο μαζί.

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ενδύματα χωρίς όρια, για όποια και όποιον επιθυμεί να τα φορέσει. Οι συλλογές μας προορίζονται για  όλους εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στην άνεση, την ποιότητα, την κομψότητα και τη διαχρονικότητα. Προσπαθούμε για τη συνεχόμενη εξέλιξη της δουλειάς μας, με άξονα την ηθική μας ακεραιότητα απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες μας και το περιβάλλον, με απώτερο στόχο την καταξίωσή μας μέσα από την εμπιστοσύνη σας. 

Συνεργαστείτε με εμάς

about 7