Επιστροφές

Όροι επιστροφών & ανταλλαγών

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με τα εμπορεύματα που παραλάβατε, μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός 7 ημερών για την Ελλάδα και εντός 14 ημερών για την Κύπρο από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση  και η απόδειξη περιλαμβάνεται στην επιστρεφόμενη συσκευασία της εταιρείας μας. 

Εφόσον αποφασίσετε την επιστροφή των προϊόντων σας, έχετε τις ακόλουθες επιλογές: 

 • Ανταλλαγή προϊόντος με κάποιο άλλο ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό της αρχικής σας παραγγελίας 
 • Επιστροφή των χρημάτων σας 

Σημαντικές πληροφορίες 

 • Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα ή να ανταλλάξουμε προϊόντα που φαίνεται  να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή δεν είναι στην αρχική τους κατάσταση ακόμα και αν φέρουν τα χάρτινα ταμπελάκια των τιμών τους. 
 • Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα γα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί με τιμή έκπτωσης. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την ανταλλαγή προϊόντων με άλλα  ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας . 
 • Τα έξοδα επιστροφών βαρύνουν πάντα τον πελάτη. 
 • Σε περίπτωση επιλογής επιστροφής χρημάτων για αποστολή η οποία εστάλη από την εταιρεία μας με δωρεάν μεταφορικά έξοδα, το κόστος των μεταφορικών θα χρεωθεί και θα αφαιρεθεί από το συνολικό επιστρεφόμενο ποσό. 
 • Σε περίπτωση ανταλλαγής  προϊόντων με άλλα ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας  ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής. Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων θα ισχύσουν  οι τυπικοί όροι αποστολών και χρεώσεων της εταιρείας μας. 
 • Σε περίπτωση ανταλλαγής  προϊόντων με άλλα  μεγαλύτερης αξίας  ο πελάτης θα ενημερώνεται για την καταβολή της διαφοράς της αξίας. 
 • Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό ή λάθος προϊόν, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ευθύνη όλων των μεταφορικών εξόδων καθώς και τη διαδικασία επιστροφής μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών κούριερ. 
 • Όλα τα επιστρεφόμενα δέματα πρέπει να αποστέλλονται με  υπηρεσίες ταχυμεταφορών(κούριερ) της επιλογής σας και αριθμό παρακολούθησης καθώς δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για κατεστραμμένα ή χαμένα αντικείμενα κατά τη μεταφορά της επιστροφής. Επιστροφές μέσω των απλών ταχυδρομείων ΕΛΤΑ office δε θα γίνονται  δεκτές. 

Σας προτείνουμε για επιστροφές από Ελλάδα την εταιρεία Elta Courier  και από Κύπρο την Kronos Express λόγω της υπάρχουσας αξιόπιστης συνεργασίας με την εταιρεία μας. 

Επιστροφές  από Ελλάδα & Κύπρο: 

 Τα βήματα που ακολουθείτε είναι τα ακόλουθα: 

 • Επιστρέψτε το αρχικό δέμα χρησιμοποιώντας την εταιρεία κούριερ της επιλογής σας. Στο πακέτο σας μαζί με την απόδειξη επισυνάψτε τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής.  
 • Στη συνέχεια, στείλτε μας email στο info@kaftani.gr  με το όνομά σας, τον αριθμό της παραγγελίας που επιστρέφετε, τον αριθμό παρακολούθησης και την υπηρεσία ταχυμεταφορών(courier) που επιλέξατε. 
 • Εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε ανταλλαγή προϊόντων, θα πρέπει να  σημειώσετε στη φόρμα επιστροφής τον κωδικό των προϊόντων που επιστρέφετε και τον/τους κωδικούς    της νέας σας παραγγελίας. Η νέα παραγγελία θα σταλεί σύμφωνα με τους τυπικούς όρους αποστολής μας.  

*Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@kaftani.gr ή δια τηλεφώνου στον αριθμό 6945101701  για να βεβαιωθείτε ότι το νέο προϊόν είναι διαθέσιμο και να προχωρήσουμε σε δέσμευσή του έως ότου παραλάβουμε το επιστραφέν δέμα από εσάς. 

 • Μόλις λάβουμε το δέμα που επιστράφηκε, θα προχωρήσουμε με τις ανάλογες διαδικασίες βάσει της  επιλογής σας και θα σας ενημερώσουμε  για την πορεία αυτών είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email. 

Επιστροφή χρημάτων 

Οι επιστροφές χρημάτων αναμένονται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που παραλαμβάνονται και ελέγχονται τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα. 

Επιστροφές χρημάτων μπορούν να γίνουν μόνο στην πιστωτική κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Ο χρόνος που απαιτείται για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής ποικίλλει ανάλογα με την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήσατε. 

Διεύθυνση επιστροφών 

KAFTANI CLOTHES 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΡΒΕΤΙΔΟΥ 

ΦΙΛΙΠΠΟΥ 2, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 

Τ.Κ. 57013, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

ΤΗΛ 6945101701